A győri irodaház

Győri irodaházunk a Nádorváros kerület belváros közeli részén, központi helyen, a Csaba utca 16. szám alatt helyezkedik el. Az öt szintes épület forgalmas, de nem zajos egyirányú utcában található, a vasútállomástól és a távolsági buszpályaudvartól is mindössze két percre. A Gépjárművel érkező bérlőink számára a ház udvarában zárt, védett parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

Az irodaház igényességét legrégebbi bérlőink fémjelzik, a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara, a Győr-Moson-Sopron Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, és számos üzleti vállalkozás.

Tanácskozó, oktató és tárgyaló termeink rendszeresen nívós tanfolyamoknak, rendezvényeknek és megbeszéléseknek adnak helyet. Az irodaházban együttesen mintegy hatvan iroda és oktatóterem található. A helyiségek 15,6 m2, 31,2 m2 illetve 46,8 m2-esek. Az épület középfolyosós elrendezésű, minden iroda a folyosóról nyílik, külön bejárattal. A kialakított belső ajtósorral az iroda részek tetszés szerinti szakaszokban egymásba is nyithatók. A helyiségek padlózata laminált parketta, mozaikparketta, szőnyegpadló, műpadló. A világos, nagy üvegfelülettel rendelkező irodák beépített szekrénnyel, telefon csatlakozással, internet lehetőséggel és részben légkondicionálókkal vannak ellátva. Minden szinten szociális blokk található.

Az irodaházban recepciós szolgálattal, takarítási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az épület tűzjelző és riasztó rendszerrel is biztosított. A földszinten hideg- és meleg ital automaták biztosítják bérlőink és ügyfeleik kényelmét.

A Győrben ismert irodaház jó megközelíthetősége, a kedvező parkolási lehetőségek, a tiszta és rendezett környezet, a 2011 évi energetikai és homlokzati felújítás eredményeként nagyszerű feltételeket biztosít irodai tevékenységek magas szintű végzéséhez.

A győri irodaház felújítása (Riport)

Bérlőinket ide kattinva tekintheti meg. Aktuális ajánlatért forduljon Rátz Attila (+36 96 512 722) kirendeltség vezetőhöz!


Nagyobb térképre váltás