A Szabadság téri irodaház

 Irodaházunk a belvárosban, a Szabadság tér 11. szám alatt helyezkedik el, néhány perc sétával elérhető a Polgármesteri Hivatal, a Kormányhivatal, a Megyei Önkormányzat, a Bíróság, Ügyészség, a NAV, Rendőrség, a Megyei Művelődési Központ valamint több bevásárló központ és a Sportcsarnok. Az ötemeletes épület gépjárművel is jól megközelíthető, korlátozott számban saját parkoló is rendelkezésre áll.
Kínálatunkban elsősorban 14-58 m2-es irodák szerepelnek, az épület szerkezetéből adódóan azonban a bérelhető helyiségek nagysága igény szerint változtatható. Adott a lehetőség lezárható, több száz négyzetméteres egybefüggő terület kialakítására is. Igény esetén ügyfeleink részére 12 személyes tárgyalóterem is rendelkezésre áll. Rendelkezünk egy 194 m2 alapterületű, egy légterű irodával, mely paravános kialakítással 28 fő részére biztosít kényelmes munkaterületet.
Az épület középfolyosós elrendezésű, az irodák zöme a folyosóról külön bejáraton át megközelíthető. A helyiségek padlózata parketta, szőnyegpadló, műpadló. A világos, nagy üvegfelülettel rendelkező irodák telefon csatlakozással, internet eléréssel rendelkeznek. Minden szinten szociális blokk található.
Az épület földszintjén rendelkezésre áll egy 196 m2 alapterületű helyiségcsoport utcafronti megközelítéssel. Vendéglátó egység céljára került kialakításra (konyha, étterem), azonban bármely más üzleti célú helyiségnek is alkalmas.
Az épület földszinti részén kondicionáló terem működik.
Az épület akadálymentesített, kétoldali bejárattal rendelkezik, a főbejárat felöl portaszolgálattal. A Bérlőink kényelmét kártyás beléptető rendszer és személyfelvonó, míg biztonságukat riasztó rendszer biztosítja.
Az esztétikus, kellemes megjelenésű, összkomfortos szolgáltatást nyújtó épülethez versenyképes árak társulnak.

Bérlőinket ide kattintva tekintheti meg. Aktuális ajánlatkérését Vinginder Tibor kirendeltség vezető várja (+36 42 500 404/117)