Az Augusz Imre utcai irodaház

Irodaházunk, a régi Szakszervezeti Székház közvetlenül a város központjában, az Augusz utca 9-11. szám alatt található. A 6 szintes épület 3 oldalán is remek parkolási lehetőségek állnak ügyfeleink rendelkezésére, bérlőink számára saját, zárt parkolókat és belső udvarunkban garázsokat is kínálunk.

Az irodaház elsősorban igényesen kialakított irodákat, oktató- és tárgyalótermet kínál ügyfelei számára. Az irodák többsége 16 m2-es, de ezeken kívül 20 és 30 m2-es irodák is rendelkezésre állnak. Az épület középfolyosós elrendezésű, minden iroda a folyosóról nyílik, külön bejárattal. A kialakított belső ajtósorral az iroda részek tetszés szerinti szakaszokban egymásba is nyithatók. A helyiségek padozata parketta, szőnyegpadló, műpadló. A világos, nagy üvegfelülettel rendelkező irodák beépített szekrénnyel, telefon csatlakozással, internet lehetőséggel és részben légkondicionálókkal vannak ellátva. Minden szinten szociális blokk és teakonyha található.

Az irodaházban recepciós szolgálattal, korszerű beléptető rendszerrel és takarítási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az épület földszintjén büfé, étterem és butikok is találhatóak, melyek kedvezménnyel állnak bérlőink rendelkezésére.

Az ismert irodaház jó megközelíthetősége, a kedvező parkolási lehetőségek, a családias környezet, a 2011. évben megvalósuló energetikai és homlokzati felújítás eredményeként nagyszerű feltételeket biztosít irodai tevékenységek magas szintű végzésére.


Sajtóközlemény AÉSZ Kft. - Szekszárd - 2011.11.30.

A szekszárdi irodaház felújítása

A szekszárdi irodaház felújítása (Riport)


Aktuális ajánlatért forduljon Szalay Tamás (+36 74 528 731) kirendeltség vezetőhöz!


Nagyobb térképre váltás

A Bajcsy Zsilinszky utcai irodaház

Az irodaház a Bajcsy Zs. utca 7. szám alatt csendes, nyugodt környezetben található. A 4 szintes téglaépület 750 m2-es területen biztosítja a bérlők igényeit. Az épület mellett ingyenes parkolási lehetőségek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Az épület gyönyörű környezetben, egy fasorban található a vasútállomástól és busz pályaudvartól 2 percre, a városközponttól 5 percre.

Az épületben különböző méretű (12-30 m2) irodák és tárgyaló szolgálja a bérlők igényeit. A helyiségek felújítottak, padozatuk laminált parketta, szőnyegpadló, műpadló. Minden szinten szociális blokk és teakonyha áll rendelkezésre.

Az épület földszintjén igényesen kialakított söröző is üzemel.

Aktuális ajánlatért forduljon Szalay Tamás (+36 74 528 731) kirendeltség vezetőhöz!


Nagyobb térképre váltás